Ontslag Voorzitter

26 juni 2018 Walter Geen categorie

Beste Leden & Spelers
De Heer Voorzitter Rudy Goemaere laat mij weten dat hij er definitief mee stopt met de leiding van KFC Brugse Leeuwkens VZW.
Wij moeten hem daarbij bedanken voor jaren met tomelooze inzet in onze vereniging (lid sedert 18/07/1984 dus 34 jaar).
Ik kan zijn beslissing begrijpen, het is niet zo plezant om elke zaterdag vast te stellen dat spelers niet komen opdagen zonder verwittigen of veel te laat.
Ondanks onze goede resultaten van het voorbije seizoen haken verschillende spelers af.De navraag indien er iemand bereid is om deze taken over te nemen bleven onbeantwoord.Zodoende worden wij gedwongen om KFC Brugse Leeuwkens vzw te ontbinden en dit na 70 jaar hard werken.
Een 16 tal spelers wilden wel voortspelen maar zonder leiding kan dit helemaal niet. Uit onze statistieken blijkt dat niet iedereen elke week aanwezig kan zijn . (werken en ander omstandigheden).
Finacieel is het ook zeer moeilijk, verschillende spelers vertikken het om hun lidgeld te betalen. U moet weten dat een voetbalseizoen veel geld kost +- 2500 € per jaar (verzekering,huur terreinen,scheidsrechters,materialen enz.) wij halen enkel onze inkomsten uit lidgelden en een subsidie van de Stad Brugge.
Moesten er toch nog mensen zijn die de moed om dit verder te zetten kan je mij steeds bereiken via e-mail kfc.brugse.leeuwkens@telenet.be ik ben steeds bereid om te helpen.
secretaris,penningmeester
Maertens Walter
lid seder 1961